Sivut

9. huhtikuuta 2020

Täällä taas!








Ajattelin tehdä tämmöisen henkiin herättämisen tälle blogille. 
Nepun Näpertelyt blogin ylläpito hiukan hiipui ja loppui kokonaan pariksi vuodeksi. Itsellä oli jonkinmoisia elämänmuutoksia, eikä aikaa blogille ollut. Nyt elämäntilanne on se, että entistä enemmän löytyy intoa kaikenlaiselle näpertämiselle jo mm. uuden työpaikan takia. :)

Mietin teenkö kokonaan uuden blogin ja aloitan puhtaalta pöydältä, mutta kun kävin katselemassa vanhoja kuvia Nepun Näpertelyistä, niin tuli niin nostalginen olo,
etten raskinut poistaa. :D Aika monta vuotta tuolta
arkistosta löytyy..ja jääkööt sinne. 

Halusin kuitenkin uudistaa blogin ja vaihdoin nimen ja ulkoasun näin alkuun. :) Ulkomuotoa opettelen ehkä muuttamaan vielä lisää. 

Nyt pääsen kuitenkin tästä alkuun ja voin alkaa lisäilemään kuvia näperryksistä, joita olen jo tässä lähiaikoina tehnyt. Eniten olen askarrellut kortteja ja nahkapaperikorviksia. Timanttimaalausta ja mixed mediaa kokeilin juuri ekaa kertaa ja makramee olisi seuraava uusi juttu mitä haluaisin kokeilla. 

Ideana minulla olisi antaa inspiraatiota ja ideoita jakamillani kuvilla.. 
Ja nyt varsinkin tämän tilanteen takia, kun aikaa vietetään paljon kotona. Itse saan aikani kulumaan pääasiassa askartelemalla.. ja kaikkea uutta pitää siis keksiä ja kokeilla. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti